Researcher Page

사진

Kwak, Eun Jung (곽은정) send mail

Dept.
외식산업학과
Interests
조리과학
Website
Issue DateTitleAuthor(s)
201410Comparison of antioxidant activities and bioactive compounds between Bokbunja (Rubus coreanus Miq.) and other berries곽은정; 최일숙
201004미강 분말 첨가 파운드 케이크의 품질특성에 미치는 영향곽은정; 장경희[장경희]; 강우원[강우원]
201010미강 분말이 쿠키의 품질특성에 미치는 영향곽은정; 장경희[장경희]; 강우원[강우원]
201010Effect of Antibrowning Agents on Browning and Intermediate Formation in the Glucose-Glutamic Acid Model곽은정; S.L. Lim[S.L. Lim]; O.H. Lee[O.H. Lee], et al
201008GABA 함량이 높은 갈색 유색미를 이용한 차 개발곽은정
201006마 분말을 첨가한 설기떡의 품질 특성곽은정; 김정선[김정선]
201004새송이버섯 분말을 첨가한 쿠키의 품질 및 항산화활성곽은정; 김예지[김예지]; 정인경[정인경]
201210머루 첨가량을 달리한 약주의 향기성분과 관능적 특성곽은정; 최성희[최성희]
201208미강을 첨가한 머핀의 품질 특성곽은정; 장경희; 강우원[강우원]
201206Composition of Resveratrol and Other Bioactive Compounds, and Antioxidant Activities in Different Mulberry Cultivars곽은정; 최일숙[최일숙]; 문용선
201207Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Korean Traditional Alcoholic Beverage, Yakju, Enriched with Mulberry곽은정; 이지연[이지연]; 최일숙[최일숙]
201102Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Grape Yakju곽은정; 이지연[이지연]
201307Molecular cloning, characterization and expression of the caffeic acid O-methyltransferase (COMT) ortholog from kenaf (Hibiscus cannabinus)곽은정; 배한홍; 김종근, et al
201104마를 첨가한 죽의 품질특성곽은정; 김정선
201303Determination of 3-deoxyglucosone and 3-deoxypentosone in Soy Sauces and Fish Sauces Produced in Asian Countries곽은정; Y.S. Lee[Y.S. Lee]; H. Seiichi[H. Seiichi]
201202Effect of Magnolol on the Function of Osteoblastic MC3T3-E1 Cells곽은정; 이영순[이영순]; 최은미[최은미]

BROWSE