Search

Current filters:
Add filters:

Results 1-10 of 19 (Search time: 0.001 seconds).

Item hits:

Issue DateTitleAuthor(s)
20121004우수한 전통적 풍미와 색깔을 지닌 콩알메주를 이용한 된장 및 이의 제조방법영남대학교 산학협력단; 김명희; 박혜경; 김종규
20120309차조기 추출액 및 이를 이용한 음료영남대학교 산학협력단; 한기동
20120725감을 이용한 막걸리 제조방법영남대학교 산학협력단; 한기동
201212Pleurotus ostreatus을 배양한 밀 분말 첨가가 식빵의 품질 특성에 미치는 영향한기동; 김한섭; 정현채[정현채]; 배종호[배종호]
201212Development of Chicken Immunoglobulin Y for Rapid Detection of Cronobacter muytjensii in Infant Formula Powder김명희; Yesol Kim[Yesol Kim]; 슈리티슈클라; Maruf Ahmed[Maruf Ahmed]; Seokmin Son[Seokmin Son]; Sejong Oh[Sejong Oh]
201212Influence of Operating Parameters on Concentration and Purification of L-lactic Acid Using Electrodialysis위영중; 류화원[류화원]; 김영민[김영민]
201212PHYSIOCHEMICAL PROPERTIES AND DETERMINATION OF BIOGENIC AMINES IN KOREAN MICROBREWERY BEER PRODUCTS김명희; 최승영[최승영]; 이종기[이종기]; 슈리티슈클라
201212Evaluation of dry medium (Sanita-Kun) for enumeration of coliforms and Escherichia coli in milk, ice cream, ham, and codfish fillet김명희; 박정현; 왕신약; 이종숙
201208A novel lactic acid bacterium for the production of high purity L-lactic acid, Lactobacillus paracasei subsp paracasei CHB2121문세권[문세권]; 위영중; 최기욱[최기욱]
201210High hydrostatic pressure treatment combined with enzymes increases the extractability and bioactivity of fermented rice bran한기동; 김동엽

Discover

BROWSE