Search

Current filters:
Add filters:

Results 1-10 of 11 (Search time: 0.0 seconds).

Item hits:

Issue DateTitleAuthor(s)
201005Determination of biogenic amines in Korean traditional fermented soybean paste (Doenjang)김명희; 슈리티슈클라; 박혜경; 김종규
201004Effects of Dietary Pegmatite, Precious Stone and Grape Pomace Extracts on the Meat Quality of Pigs한기동; 김동엽[김동엽]
201006The statistically optimized production of poly(gamma-glutamic acid) by batch fermentation of a newly isolated Bacillus subtilis RKY3정재훈[정재훈]; 김진남[김진남]; 위영중; 류화원[류화원]
201002발효쌀겨의 첨가에 따른 식빵 반죽의 물리적 특성한기동; 박현실
201012활성건조효모를 이용한 오미자 발효주의 이화학 및 관능 특성김명희; 이시형[이시형]; 박혜경
201012야생효모의 분리, 동정과 이를 이용한 오미자 발효주의 이화학 및 관능 특성의 비교김명희; 이시형[이시형]; 박혜경
201012Inhibitory Effects of Water Extracts of Fermented Rice Bran on Allergic Response한기동; 판지안핑; 최경민
201012Ameliorating Effects of L-Carnitine on Diabetic Podocyte Injury한기동; 판지안핑; 김동엽; 카와치 히로시[카와치 히로시]; 하태선[하태선]
201010Sirolimus 사용 후 사구체 기저막 세극막 관련 분자의 변화한기동; 박용훈; 최정연; 김용진
201010Changes in Extractability and Antioxidant Activity of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.) Tubers by Various High Hydrostatic Pressure Treatments한기동; 김동엽[김동엽]; 판지안핑; 정현채[정현채]

Discover

BROWSE