Search

Current filters:
Add filters:

Results 1-9 of 9 (Search time: 0.0 seconds).

Item hits:

Issue DateTitleAuthor(s)
201005Determination of biogenic amines in Korean traditional fermented soybean paste (Doenjang)김명희; 슈리티슈클라; 박혜경; 김종규
201012활성건조효모를 이용한 오미자 발효주의 이화학 및 관능 특성김명희; 이시형[이시형]; 박혜경
201012야생효모의 분리, 동정과 이를 이용한 오미자 발효주의 이화학 및 관능 특성의 비교김명희; 이시형[이시형]; 박혜경
201405REDUCTION OF FOODBORNE PATHOGENS AND AFLATOXINS IN DOENJANG SAMPLES USING DEFINED MEJU김명희; 슈리티슈클라; 박혜경; 이종숙; 김종규
201408Reduction of biogenic amines and aflatoxins in Doenjang samples fermented with various Meju as starter cultures김명희; 슈리티슈클라; 박혜경; 이종숙; 김종규
201106Determination of biogenic amines in Japanese miso products김명희; 김종규; 슈리티슈클라; 박혜경
201007Determination of non-volatile and volatile organic acids in Korean traditional fermented soybean paste (Doenjang)김명희; 슈리티슈클라; 최태봉[최태봉]; 박혜경; 이인구[이인구]; 김종규
201112민들레 뿌리를 첨가한 약주의 총 플라보노이드, 총 폴리페놀 함량과 전자공여능, 환원력 활성 조사김명희; 이종복[이종복]; 박혜경; 이종숙
201508Effect of Novel Starter Culture on Reduction of Biogenic Amines, Quality Improvement, and Sensory Properties of Doenjang, a Traditional Korean Soybean Fermented Sauce Variety김명희; 슈리티슈클라; 이종숙; 박혜경; 유정아[유정아]; 홍성용[홍성용]; 김종규

Discover

BROWSE