Browsing by Author 한기동

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 1 to 31 of 31

Issue DateTitleAuthor(s)
2011-09Ameliorating Effects of Fermented Rice Bran Extract on Oxidative Stress Induced by High Glucose and Hydrogen Peroxide in 3T3-L1 Adipocytes한기동; 김동엽[김동엽]
2010-12Ameliorating Effects of L-Carnitine on Diabetic Podocyte Injury한기동; 판지안핑; 김동엽; 카와치 히로시[카와치 히로시]; 하태선[하태선]
2013-02Bioavailability of nanoemulsified conjugated linoleic acid for an antiobesity effect한기동; 김동엽; 박진홍[박진홍]; 권대준[권대준]
2010-10Changes in Extractability and Antioxidant Activity of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.) Tubers by Various High Hydrostatic Pressure Treatments한기동; 김동엽[김동엽]; 판지안핑; 정현채[정현채]
2013-10Changes of podocyte p130Cas in diabetic conditions한기동; 하태선[하태선]; 최지영[최지영]; 박희영[박희영]
2015-04Characteristics of GABA rice makgeolli made by Korean traditional rice wine method of Geupchungju한기동; 신수정; 김상욱; 정현채[정현채]
2015-01Diabetic conditions downregulate the expression of CD2AP in podocytes via PI3-K/Akt signalling한기동; 홍은정[홍은정]; 하태선[하태선]
2014-03Diabetic conditions modulate the adenosine monophosphate-activated protein kinase of podocytes한기동; 하태선[하태선]; 박희영[박희영]; 남자애[남자애]
2010-04Effects of Dietary Pegmatite, Precious Stone and Grape Pomace Extracts on the Meat Quality of Pigs한기동; 김동엽[김동엽]
2012-10Extracts of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) grown on wheat ameliorate hepatotoxicity induced by carbon tetrachloride in rats한기동; 김한섭[김한섭]; 이종숙[이종숙]; 정현채[정현채]
2012-01Geranyl Derivative of Phloroacetophenone Induces Cancer Cell-Specific Apoptosis through Bax-Mediated Mitochondrial Pathway in MCF-7 Human Breast Cancer Cells김정애; 조미연; 박수영; 박수민; 이용록; 한기동
2012-10High hydrostatic pressure treatment combined with enzymes increases the extractability and bioactivity of fermented rice bran한기동; 김동엽
2013-08Hypoglycemic and hepatoprotective effects of Jerusalem artichoke extracts on streptozotocin-induced diabetic rats한기동; 김한섭
2010-12Inhibitory Effects of Water Extracts of Fermented Rice Bran on Allergic Response한기동; 판지안핑; 최경민
2011-02Neurexin-1, a presynaptic adhesion molecule, localizes at the slit diaphragm of the glomerular podocytes in kidneys한기동; 사이토아키라[사이토아키라]; 미야우치 나오코[미야우치 나오코]; 하시모토 타헤코[하시모토 타헤코]; 카라사와 타마키[카라사와 타마키]; 카야바 무츠미[카야바 무츠미]; 수미 토모유키[수미 토모유키]; 토미타 마사유키[토미타 마사유키]; 이케주미 요헤이[이케주미 요헤이]; 스즈키 켄지[스즈키 켄지]; 코이타바시 야스시[코이타바시 야스시]; 시미즈 후지오[시미즈 후지오]; 카와치 히로시[카와치 히로시]
2011-11Optimum Conditions for Combined Application of Leuconostoc sp and Saccharomyces sp to Sourdough한기동; 정현채[정현채]; 정보영[정보영]
2012-12Pleurotus ostreatus을 배양한 밀 분말 첨가가 식빵의 품질 특성에 미치는 영향한기동; 김한섭; 정현채[정현채]; 배종호[배종호]
2010-10Sirolimus 사용 후 사구체 기저막 세극막 관련 분자의 변화한기동; 박용훈; 최정연; 김용진
2015-04Straightforward bacterial-fungal fermentation between Lactobacillus plantarum and Pleurotus eryngii for synergistic improvement of bioactivity한기동; 김동엽; 고유혁; 정현채[정현채]
2013-07-18가바쌀을 이용한 막걸리의 제조방법영남대학교 산학협력단; 한기동
2012-07-25감을 이용한 막걸리 제조방법영남대학교 산학협력단; 한기동
2015-04-28농축 쌀뜨물, 비지 및 밀기울을 함유하는 메주 및 이를 이용한 조미액영남대학교 산학협력단; 정현채; 한기동
2015-06-05농축 쌀뜨물의 제조 방법 및 상기 농축 쌀뜨물을 이용한 식품영남대학교 산학협력단; 한기동
2011-10-26락토바실러스 속의 젖산균으로 발효된 버섯 발효 추출물 및 이를 함유하는 조성물영남대학교 산학협력단; 한기동
2013-08-08발효 쌀겨 및 미배아를 락토바실러스속 미생물에 의해 발효시킨 발효물 및 이의 제조방법영남대학교 산학협력단,주식회사 엠에스씨; 이동빈; 한기동
2008-12-12발효쌀겨를 함유하는 배합사료 및 이의 제조방법영남대학교 산학협력단,(주)거인식품; 한기동; 김동엽
2010-02발효쌀겨의 첨가에 따른 식빵 반죽의 물리적 특성한기동; 박현실
2011-12-29식용육 내 L―카르니틴 함유정도 측정방법 및 이를 이용한 한우 및 외래 도입우의 판별방법영남대학교 산학협력단; 김동엽; 한기동; 판지앙핑
2012-03-09차조기 추출액 및 이를 이용한 음료영남대학교 산학협력단; 한기동
2011-03효모의 종류를 달리한 캠벨 얼리 포도 발효주의 제조한기동; 김경환[김경환]
2011-06효모의 종류를 달리한 캠벨 얼리 포도를 이용한 백포도주 제조한기동; 김경환[김경환]

BROWSE