Browsing by Author 차명화

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 1 to 10 of 10

Issue DateTitleAuthor(s)
2010-02Dieticians' intentions to recommend functional foods: The mediating role of consumption frequency of functional foods차명화; 이지연; 송미정
2014-11Dieticians' perceived performance level and obstructive factors of HACCP system among elementary school food services in gyeongbuk province류경; 양지혜; 성봄이; 김미화[김미화]; 정현숙[정현숙]; 차명화
2012-04Growth and predictive model of Bacillus cereus on blanched spinach with or without seasoning at various temperatures류경; 배영민[배영민]; 김보람[김보람]; 이선영[이선영]; 차명화; 박기환[박기환]; 정명섭[정명섭]
2014-10Predictive Modeling for the Growth of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium on Fresh-cut Cabbage at Various Temperatures류경; 윤재현[윤재현]; 배영민[배영민]; 정순영[정순영]; 차명화; 박기환[박기환]; 이선영[이선영]
2014-11School dieticians' perception of seafood ingredient pricing in school food-service in Seoul류경; 차명화; 문민지; 양지혜; 성봄이; 정현숙[정현숙]; 서상록
2014-09기후변화 대응 식품접객업소 식재료 안전관리 수행도 및 보관실태에 관한 연구류경; 이정수[이정수]; 배영민[배영민]; 윤재현[윤재현]; 김보람[김보람]; 유진희[유진희]; 현정은[현정은]; 정순영[정순영]; 차명화; 박기환[박기환]; 이선영[이선영]
2012-12당면의 제조공정별 미생물학적 위해요소 분석류경; 천진영; 김민정[김민정]; 이수미[이수미]; 차명화; 양지혜; 박기환[박기환]
2014-09서울시 식품접객업소 대상 기후변화에 따른 식품안전관리 인식 조사류경; 정순영[정순영]; 배영민[배영민]; 윤재현[윤재현]; 김보람[김보람]; 유진희[유진희]; 현정은[현정은]; 이정수[이정수]; 차명화; 박기환[박기환]; 이선영[이선영]
2012-09음식점 남은 음식물 저감화 및 재사용 근절 관리 방안류경; 차명화; 정현숙[정현숙]
2012-05학교급식 생산단계별 영양소 보존관리에 대한 영양사의 인식 - 대구지역을 중심으로류경; 차명화; 박소영[박소영]; 양지혜[양지혜]

BROWSE