Browsing by Author 박혜경

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2011-06Determination of biogenic amines in Japanese miso products김명희; 김종규; 슈리티슈클라; 박혜경
2010-05Determination of biogenic amines in Korean traditional fermented soybean paste (Doenjang)김명희; 슈리티슈클라; 박혜경; 김종규
2010-07Determination of non-volatile and volatile organic acids in Korean traditional fermented soybean paste (Doenjang)김명희; 슈리티슈클라; 최태봉[최태봉]; 박혜경; 이인구[이인구]; 김종규
2015-08Effect of Novel Starter Culture on Reduction of Biogenic Amines, Quality Improvement, and Sensory Properties of Doenjang, a Traditional Korean Soybean Fermented Sauce Variety김명희; 슈리티슈클라; 이종숙; 박혜경; 유정아[유정아]; 홍성용[홍성용]; 김종규
2014-08Reduction of biogenic amines and aflatoxins in Doenjang samples fermented with various Meju as starter cultures김명희; 슈리티슈클라; 박혜경; 이종숙; 김종규
2014-05REDUCTION OF FOODBORNE PATHOGENS AND AFLATOXINS IN DOENJANG SAMPLES USING DEFINED MEJU김명희; 슈리티슈클라; 박혜경; 이종숙; 김종규
2006-09-08메주로부터 분리한 미생물학교법인 영남학원; 박혜경; 김종규
2011-12민들레 뿌리를 첨가한 약주의 총 플라보노이드, 총 폴리페놀 함량과 전자공여능, 환원력 활성 조사김명희; 이종복[이종복]; 박혜경; 이종숙
2010-12야생효모의 분리, 동정과 이를 이용한 오미자 발효주의 이화학 및 관능 특성의 비교김명희; 이시형[이시형]; 박혜경
2012-10-04우수한 전통적 풍미와 색깔을 지닌 콩알메주를 이용한 된장 및 이의 제조방법영남대학교 산학협력단; 김명희; 박혜경; 김종규
2006-06-30이취와 풍미가 개선된 장류의 제조방법학교법인 영남학원; 박혜경; 김종규
2011-08-05콩알메주를 이용하여 한국 전통 풍미를 지닌 장류 및 이의 제조방법영남대학교 산학협력단; 김종규; 박혜경; 김명희
2010-12활성건조효모를 이용한 오미자 발효주의 이화학 및 관능 특성김명희; 이시형[이시형]; 박혜경

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